Arbeid med opsjoner hos Banc De Binary

wall street

Lyst til å jobbe med finans?

Du kan skape en karriere innen binære opsjoner, med tilgang på ressurser og ved å velge rett megler kan du få en god inntekt. Hvis du er på utkikk etter en binær megler hvor du kan åpne konto, har du sikkert merket deg navnet Banc De Binary. Dette er tross alt en av de aller mest veletablerte og vel ansette operatørene i dette markedet.

At Banc De Binary har tusenvis av kunder i 100 forskjellige land, verden over er en klar indikasjon på at dette er en megler som har et tilbud som passer for mange slags tradere. Av den grunn bør de fleste norske investorer som går med tanker om å operere i det binære opsjonsmarkedet vurdere Banc De Binary.

Hos denne megleren har de et tilbud som passer for alle slags tradere. Banc De Binary oprerer med fem forskjellige konto typer som er myntet for forskjellige markedssegmenter. Takket være denne ordningen, vil du sikkert finne et medlemskap som er perfekt for deg!

Les videre i denne artikkelen for å finne ut mer om Banc De Binary, og denne meglerens forskjellige kontoer.

Banc De Binary tilbyr fem forskjellige kontotyper
Det som det er viktig å merke seg med en gang er at alle slags tradere, uavhengig av erfaring og budsjett, vil finne et medlemskap som passer for dem hos Banc De Binary. Denne megleren har et godt tilbud for alt fra nybegynnere til de virkelig store investorene med millioner i egenkapital.

Noe alle Banc De Binary konto typer har til felles er at de gir deg full tilgang til denne enestående meglerens trading plattform. Det vil si at uavhengig av hva slags medlemskap du tegner så kan du velge blant Banc De Binarys store utvalg av forskjellige typer opsjoner, forskjellige utløpstider, verdipapirer, og så videre.

Dette er det viktig å bite seg merke i all den tid dette gjør det enklere å stige i gradene. Hvis du for eksempel starter med en basiskonto kan du med andre ord gjøre en enkel og smertefri overgang til en av de mer sofistikerte medlemskapspakkene. Samtlige kontoer gir deg forresten også mulighet til å utføre handler via mobiltelefon og nettbrett.

Banc De Binarys Bronze og Silver kontoer er perfekt for nybegynnere
Banc De Binarys to basismedlemskap heter Bronze og Silver. De gir deg adgang til meglerens handels plattform hvor du kan investere i binære opsjoner på lik linje med alle andre medlemmer.

Banc De Binary vil i tillegg gi sine Bronze og Silver kunder daglige markedsoppdateringer og tilgang til månedlige webinarer hvor man kan plukke opp mye nyttig informasjon om opsjoner.

Merk også at du kan gjennomføre demo-handler som medlem hos Banc De Binary. Så snart du har satt inn penger på din konto kan du handle med bare liksompenger som innsats. Dette er en veldig gunstig måte å lære seg denne formen for trading på.

Forskjellen mellom disse kontoene er at du som Silver medlem bl.a. nyter godt av følgende godbiter som ikke er tilgjengelige med Bronze medlemskap:
• Velkomstgave
• 1 måned med gratis binære signaler
• 10 dager med direkte tilgang til en account manager

For å opprette en Bronze konto må du sette inn minst $250, for å opprette Silver konto kreves et innskudd på minimum $2500. Standard Gold Account passer for tradere flest.

Silver Account er den mest populære kontoen hos Banc De Binary, men du skal ikke se bort fra at Gold Account er den som byr på den beste handelen for deg. Det sier vi fordi du får en lang rekke virkelig fordelaktige godbiter med denne kontoen.

I tillegg til alt du også får som Bronze og Silver medlem, får du som Gold medlem også:
• Ubegrenset tilgang til egen account manager
• Privat undervisning i handel med binære opsjoner fra en profesjonell analytiker
• Din egen pengeforvaltningsplan

Disse fordelene kan gi deg mange verdifulle fordeler. Særlig er det gunstig å kunne nyte godt av opplæring fra en profesjonell analytiker. Dette er de virkelig store ekspertene, og deres kunnskap kan du raskt omsette i profitt.

Hva gjelder pengeforvaltning er det en veldig viktig del av denne formen for investering. Allikevel blir den alt for ofte nedprioritert av tradere med kostbare konsekvenser. Å få profesjonell hjelp med pengeforvaltning kan spare deg riktig store summer!

For å opprette en Gold Account må du sette inn minimum $5000 på kontoen din.

Premium Account er for de ambisiøse
De tre første kontoene vi har beskrevet er rettet mot tradere som enten er på begynner- eller mellom-nivået som tradere. En Gold Account kan for eksempel egne seg som siste steg før du trer inn i de profesjonelles rekker.

Når du har bestemt deg for å ta det steget, og virkelig satse på binære opsjoner som levevei trenger du et medlemskap i toppklassen. Og det er nettopp det Banc De Binarys Premium Account byr på.

Her får du, i tillegg til alt du får som Bronze, Silver og Gold medlem, følgende uvurderlige fordeler:
• Hurtige uttak
• Luksus velkomstgave
• Førsterett på alle opsjonskontrakter
• Privatundervisning fra profesjonell analytiker 2 ganger i måneden

Disse fordelene er veldig gunstige, og kan hjelpe deg etablere deg som en profesjonell trader. Merk deg særlig at førsterett på opsjonskontrakter vil gi deg overlegen sjanse til å smi mens jernet er varmt. I en bransje hvor timing er alt, er dette virkelig gunstig.

Det sier seg selv at å ha jevnlige timer med en profesjonell analytiker vil gjøre din evne til å lese markedet enda noen hakk mer velutviklet.

For å bli et Platinum medlem hos Banc De Binary kreves et innskudd på minimum $10 000.

Platinum Account: kontoen for de virkelig store fiskene
Når du har etablert deg i toppsjiktet, er det på tide å ta steget opp blant de virkelig store investorene. Det gjør du ved å åpne en Banc De Binary Platinum Account.

En Platinum konto gir deg følgende gunstige fordeler som ikke er tilgjengelig hos noen av de andre medlemskapene hos denne megleren:
• Tilgang til eget Premium trading rom
• 2-3 % høyere utbetalinger
• Invitasjoner til eksklusive VIP arrangement

Selvsagt er det virkelig store fortrinnet her høyere utbetalinger. Hvis du ikke tror 2% til 3% ekstra i avkastning monner, tar du skammelig feil.

Når du trader på dette nivået vil du gjerne satse opptil $1000 eller mer per handel. Og når du gjennomfører en rekke handler hver dag, ja da er 2% ekstra i profitt så til de grader ikke blåbær.

Bare denne ene fordelen er så viktig at den gjør Banc De Binarys Platinum konto til et must for tradere som virkelig mener alvor med å tjene store penger på binære opsjoner. For å opprette Platinum medlemskap hos Banc De Binary må du sette in minst $25 000.