Er søvn nøkkelen til å lykkes i arbeidsmarkedet?

Mens samfunnet utvikler seg, så er en unektelig effekt at flere og flere mennesker sliter med søvnen sin. Vi ser det slått opp i mediene nærmest daglig at unge ikke sover nok, og at presset i hverdagen tar fatt på dem. Men er det egentlig presset som fører til søvnmangelen, søvnmangelen som fører til dårlige resultater og press, eller rett og slett bare en ond sirkel uten en klar synder? Det er ikke lett å si, men en må i hvert fall starte behandlingen ett sted.

Vitenskapelig sett er søvn helt essensielt. Sover vi ikke, så får ikke kroppen fungert mentalt. Det samme gjelder for hjernen vår, og kanskje spesielt sant er det at hjernen ikke fungerer optimalt i unge mennesker som ikke får nok søvn. Uansett er resultatet dårligere prestasjoner – noe som fører til enda flere konsekvenser i et resultatstyrt samfunn. Det er kanskje spesielt ille i jobbmarkedet, for om du ikke presterer optimalt her, så får du simpelthen sparken. Og om du ikke sover optimalt, så dukker du heller ikke opp på jobbintervju med ditt beste selv!

Sov optimalt i en kontinentalseng, og dominer jobbmarkedet!

Med det ovennevnte ferskt i minnet, så er det ikke vanskelig å se for seg at god søvn er viktig. Men hvordan oppnår en egentlig det? Jo, god søvn oppnås med en skikkelig god seng! Om du ikke ennå har prøvd en kontinentalseng, så finn en kontinentalseng test og bestem deg for en modell du skal prøve ut. Dette kan rett og slett endre ditt liv! Før du vet ordet av det er ditt sinn mye raskere til verks, og du kan utføre arbeidsoppgaver eller besvare spørsmålene på jobbintervjuet som om du var den mest kvalifiserte personen på hele kloden!

Ikke bare er effektene viktige rent prestasjons messig og mentalt, men det er også viktige fysiske goder som kommer som en følge av dette. Overvekt er ofte et delvis resultat av dårlig søvn. Det er også en rekke andre livsstilssykdommer. Det har også blitt påvist at sykdommer som Schizofreni kommer som følge av for lite søvn i mange individer. I det hele tatt kan dårlig søvn fremkalle en hel rekke lidelser du neppe ønsker å ha, og derfor er det viktig at du begynner å ta søvnen på alvor. Et innkjøp av en kontinentalseng er i hvert fall et godt steg på veien dit!

La bedre søvn være veien til et bedre liv!

Bedre søvn i en kontinentalseng bør derimot ikke være hele fokuset for livet ditt. Andre aspekter av din hverdag, slik som god og sunn mat, da gjerne hjemmelaget, så vel som trening og aktivitet er også viktig. I det hele tatt får ikke vi mennesker nok av disse helsegodene.

Så selv om søvnen unektelig kanskje er den viktigste, så hjelper det fint lite med god søvn om vi ignorerer de andre aspektene. La derfor bedre søvn være en inngang til å ta grep i flere deler av ditt liv. Med et mer uthvilt deg, så bør du kunne bedre din situasjon umiddelbart!