Et nytt jobbmarked innenfor banking

Det dukker til stadighet opp nye jobber ettersom samfunnet utvikler seg, og et av de nye markedene vi ser vokse nå for tiden, er innenfor banking, med apper som for eksempel Revolut, som utfordrer det tradisjonelle markedet. Revolut har som formål å gjøre pengeoverføringer, varslinger og betaling på aksjemarkedet enklere. Det er en appbasert konto som hevder å være et bedre alternativ en bankene.

Ettersom aksjer både blir mer populært og mer vanlig blant helt vanlige folk, kommer det nemlig ikke bare et behov for banker som er spesialisert i dette, men helt nye stillinger for folk som kan hjelpe kundene deres. Revolut er skreddersydd for en global livsstil og har 12 millioner brukere fra hele verden, så dette er en god jobbmulighet for de som ønsker å ikke bare holde jobben sin til Norge, men ha en mer internasjonal CV.

Jobb i Revolut

Revolut Norge opplever stor vekst, og etter at appen ble etablert i 2015, har den gjennomført mer enn 250 millioner transaksjoner til en samlet verdi på over 450 millioner kroner. Det er en annerledes bank-jobb og fordi markedet er så nytt, er det helt andre muligheter for å være med å skape den nye standarden for banker som er spesialisert innenfor aksjer. Det gir deg også en unik mulighet hvis du selv er interessert i aksjer.

Det å kunne kombinere jobben man tjener penger på, og den hobbyen man har, er noe som mange drømmer om. Så hvis du er interessert i aksjer og investeringer, er det å finne en jobb i Revolut noe som kan gi deg en helt unik mulighet for nettopp å kombinere interesser og jobb, og styrke deg i begge feltene samtidig!

Hva er egentlig Revolut?

Revolut er ikke blitt offisielt godkjent som en bank enda, men kan minne om dette på mange måter. Du vil finne flere tjenester her, som vi ser hos alminnelige banker, alle som skal gjøre det lettere for deg å holde god oversikt over egen økonomi. Du får en rekke fordeler ved å være kunde her, blant annet Cashback, gebyrfritt bankuttak, helseforsikring og investering på aksjemarkedet. Revolut Norge tilbyr også norske brukere disse tilbudene.

Revolut er en trygg og pålitelig aktør, der du som kunde er sikret gode betingelser. De er regulert og godkjent av FCA, som betyr et de hat lisenser som lar dem handle med elektroniske penger. Detter sier også noe om at de som aktør, ikke kan bruke dine penger til egen nytteverdi. Dette er viktig dersom de for eksempel skulle gå konkurs, da ligger ikke dine penger lengre i deres hender. Til tross for å ikke ha en banklisens, er de likevel en trygg og troverdig plattform.