Hvordan finne ledige stillinger

Finn ledige stillinger.

Finn ledige stillinger.

På denne siden får du tips om hvor du kan finne ledige stillinger, ledige fulltids stillinger og ledige heltids stillinger. Når du har funnet den ledige jobben eller stillingen du ønsker å søke på er det på tide å skreddersy din CV og lage jobbsøknaden til akkurat denne ledige stillingen.

Den første plassen du bør kikke etter ledige stillinger er alle jobbsøketjenestene som finnes på internett. Det finnes ganske mange jobboversikter og stillingsbaser, men ikke alle er like bra. Du finner flere av de beste på denne siden med oversikt over linker. En av de bedre sidene er Finnstilling.com som alltid har linker til nye stillingsannonser. Av nettavisene sine jobbsøk anbefales Aftenposten stillingssøk. Du bør også få med deg Finnstillinger.com.

I tillegg finnes det mange vikarbyråer og bemanningsselskap. Disse selskapene har nettsider med oversikt over ledige vikarjobber, sommerjobber og vikarstillinger. Du finner linker til dem på vår side for lenker her.

Vi har også mer informasjon om hvordan du kan finne annet ledig arbeid.

Stilling ledig-tjenester på internett og jobbvarslere

Enkelte jobbtjenester på internett har også jobbvarslere eller jobbmail. Dette er tjenester som sender deg en epost hver gang det er ledige stillinger eller ledig arbeid som passer dine valg.

Vi anbefaler at du melder deg på så mange jobbvarslere som mulig for å sette jobbsøkingen din på «autopilot». Dette vil gjøre jobbsøkingen både enklere og raskere.

Husk å være litt selektiv når du melder deg på slike jobbtjenester og jobbvarsling, det kan hende du blir overøst med tilbud om useriøse jobber og ledig arbeid du egentlig ikke vil ha.

Det kan selvsagt også skje at du blir oppfordret til å søke på forskjellige stillinger du av ulike årsaker ikke kan ta. Her bør du ta en vurdering før du sender en jobbsøknad slik at du ikke kaster bort verdifull tid for både deg selv og de som annonsere jobbene.

En bra plass å begynne jobbjakten etter heltidsstillinger og fulltidsstillinger på er finnstilling.com og Finnstillinger.com. Du finner også en oversikt over de beste tjenestene i vår oversikt over online pekere.

Ledige stillinger hos vikarbyråer og hodejegere

I tillegg til stilling ledig-annonser i jobbtjenestene på nettet, kan du også finne en ledig stilling eller ledige stillinger hos vikarbyråer, hodejegere og headhuntere. Det finnes mange slike jobboversikter og stillingsdatabaser så du bør beregne å bruke endel tid på hele denne prosessen.

De fleste selskapene som annonserer ledige vikarjobber, ledige vikarstillinger og ledige vikariater har oversikter over hvilke ledige stillinger som er tilgjengelig på internett.

Prøv finnstilling.com, der er det alltid nye stillinger som er ledige. Du finner også en grei liste over hvor du kan finne stillingene i vår side med lenker.

Tips: stilling ledig på bedriftenes egne nettsider

Mange bedrifter legger ut ledige stillinger på sine nettsider før de annonserer jobbene, og noen bedrifter annonserer ikke ledige stillinger i det hele tatt bortsett fra egne nettsider. Det finnes også en side som henter de siste stillingsannonsene frem for deg: Finnstilling.com.

Gjør i tillegg søk på internett etter bedrifter med ledige stillinger i din bransje eller ditt geografiske område. Du finner mange bedrifter i f.eks. BedriftsGuiden.no og Bedriftsbasen.

I tillegg kan man få vite om ledige stillinger ved å kontakte bedrifter, vikarbyråer, bemanningsselskap og hodejegere – for ikke alle jobbene annonseres i det hele tatt.

Her lønner det seg altså å være litt frampå for å finne og få de ledige stillingene.