Få vinteren å gå raskere med disse tips!

Hvis du er som oss, har du nådd dette punktet av vinteren, og du er allerede lei av det. Du føler deg helt klar til sommer, men det er ca. 141 dager unna! Det virker som om sommeren vil komme. Så hva gjør du for å få den tiden til å gå raskere? Her nedenfor kan du lese om noen ting som kan være nyttige når du skal gjennom disse kalde, mørke dagene:

Få litt sol!
Selv om det er kaldt, er det viktig å komme seg ut og få litt sol! Ta en spasertur – enten i sentrum, eller i naposkapet ditt. Det vil få hjertet ditt å slå litt ekstra og du får vitamin D, noe som øker energien din. Hvis det snøer, prøv å gå på ski. Det er mange vinteraktiviteter å gjøre, så hvorfor ikke nyte dem? Plus, alle trenger vitamin D. Hvis du får omtrent 5-30 minutter med sol mellom 10.00 og 15.00 uten solkrem, vil det føre til nok av vitamin D. Faktorer som hudpigmentering og hvor du bor kan påvirke dette. Du må også være oppmerksom på at nesten 80 prosent av UV-strålingen er reflekteras fra snø mens bare 25 prosent reflekteres fra sand, så hvis du er ute når det er snø på bakken, må du sørge for å bruke solkrem eller beskyttende klær!

Se soloppgangen!
Har du gått opp tidlig nok til å se soloppgangen? Vinteren er den beste tiden å gjøre dette på, da solen stiger senere, så det er lettere å gå opp i tid. Vår favoritt er når du er nær nok til å se den stige opp over havet. Ting som å nyte de små underverkene ute i naturen kan virkelig forbedre humøret ditt og få deg til å føle at det med å komme opp om morgenen ikke er så vanskelig.

Dra på en reise!
Nå er det perfekte tidspunktet å planlegge en kort liten ferie da de fleste allerede har vart på ferie. Å være i stand til å tilbringe tid i solen og slappe av, er noe du definitivt vil sette pris på. Du kan også tenke mer lokalt og dra et sted i nærheten som du føler at du vil utforske mer. Å planlegge turen vil være spennende, og turen vil jo være enda mer spennende, så når du kommer tilbake, vil du føle deg oppdatert og ha mer energi. Å gå på ferie kan være ganske dyrt, men du kan alltid prøve å få et SMS lån for å dekke utgiften mens du sparer til pengene.

Tren!
Husker du nyttårsfortattet ditt? Nå er det på tide å stå opp og røre på deg. Hvis du har et treningsmedlemskap, bruk det. Hvis du ikke allerede har et medlemskap, bare slå på litt musikk og begynn å røre på deg. Etter treningen kan du ta et fint, varmt bad med luksuriøse produkter. Du kan lese mer om hvordan få langt hår og virkelig må bra. Å krype inn i et vakkert sengeteppe fra Georg Jensen Damask etterpå vil føles som at du er i himmelen!

 

Vi håper disse tipsene vil hjelpe deg nå når du prøver å gjøre det beste av den kalde, mørke vinteren. Husk at det er slutt i sikte – selv om det føles som om sommeren er så kjempelangt unna!