Råd om privatøkonomi

privatøkonomi

Gode tips om økonomi.

Gode tips om ulike økonomiske saker som lån, kredittkort sparing og andre ting kan være nyttig, uansett om man er arbeidssøkende, under utdanning, arbeidsledig eller i full jobb. Å ta gode økonomiske avgjørelser er viktig for hvordan du lever livet ditt.

Men det er ikke alltid så lett å ta de smarteste økonomiske avgjørelsene når man ikke har andres informasjon eller profesjonelles meninger å støtte seg på.

Da blir det ofte til at man for eksempel velger feil forbrukslån, og kanskje koster lånet flere tusen kroner mer enn en konkurrents. Dermed blir kanskje ikke sydenferien så bra som den burde vært.

Men det finnes heldigvis et knippe meget gode blogger som jevnlig oppdateres med sparetips og gode tips om lån, finansiering og kreditt.

Den mest omfattende privatøkonomiske bloggen i Norge er Låneråd. Her finner du masse nyttige tips om hva du kan spare på, hvor du finner gratis ting, hvordan du kan finne billige lån og mye mer.

En annen kjempebra blogg er CompareKing.no sin blogg. CompareKing.no er en anerkjent aktør innen låneformidling og kredittkort i Norge. Bloggen har kjempemange artikler med gode råd.

Sjekk også bloggen Finansforum.net swom har tips om hvordan du kan spare penger, tjene penger, låne penger og råd om kredittkort.

Til slutt anbefales Axo Finans sin blogg. Axo Finans er landets ledende selskap innen forbrukslån og refinansiering. Bloggen har mange gode artikler som er verdt å lese.