Spar penger på Apple produkter

iphone

Spar penger på iPhone og utstyr.

Den siste modellen av iPhone, iMac, MacBook eller iPad kan være kjekt ha både under utdanning, mens man søker jobb og også når man er i jobb. Og selvsagt når man ikke jobber. Apple er kjent for god kvalitet, støkent design, men kanskje litt stive priser. Men det er vel egentlig billigere med en Mac som virker hele tiden istedenfor en PC med virus og andre problemer?

Det er også mye nyttig tilleggsutstyr til Apple produkter som iPhone deksler, iPad stativ, ladere, Apple software og mye annet. Blandt tilleggsutstyret varierer prisene nokså mye.

Men det er faktisk mulig å spare penger når man kjøper Apple produkter. Mye penger.

Saken er at det er mange autorsierte Apple forhandlere som har salg, tilbud, kampanjer og så videre. I endel land kan man også dra nytte av kronekursen og gjøre svært gode kjøp.

Men det er jo utrolig tidkrevende å søke blandt alle Apple forhandlere verden over, sammenligne produktene, prisene, frakten og kanskje sjekke hva andre mener om butikken før man kjøper.

Nettsiden AppleShopaholic.com har samlet tusenvis av autoriserte Apple forhandlere fra hele verden på en nettside, i tillegg er nettsiden Amazon partner slik at alle kjøpene er sikret gjennom dem.

Og utvalget er helt enormnt. Sjekk bare utvalget innen iMac og MacBook og tilleggsutstyr.