Ny stilling, flytting og lagring

minilager

Rimelig og sikkert med minilager.

Du har funnet en interessant stillingsannonse og bestemte deg for å sende en jobbsøkand med CV. Så fikk du et jobbintervju og noen dager etterpå fikk du beskjed om at stillingen er din og at du skal starte om noen dager.

For alle er det ikke bare å begynne i ny jobb sånn uten videre. Det er gjerne praktiske hindre som står i veien for en enkel overgang fra enten gammel stilling eller fra arbeidsledighet og til en ny stilling i en ny bedrift.

Som regel har dette å gjøre med enten klær til den nye jobben, transport til å fra jobben eller flytting og lagring. Å skaffe seg et slips eller lignende til å bruke mens man er på jobb er ukomplisert for de fleste.

Tranport eller pendling til og fra jobben bruker ordne seg for de aller fleste, enten bruker man kollektive tilbud, sitter på noen andre eller lignende. Men må man flytte for å jobbe hos den nye arbeidsgiveren er det ikke alltid så enkelt.

Da trenger man ofte midlertidig lagring av møbler og innbo. Mange tenker nok sikkert på slekt, venner og naboer bår det gjelder oppbevaring av slike ting. Men det er ikke ukomplisert, hva med om møblene blir skadet av vannlekkasje eller brann? Hva med forsikring og så videre?

Det er det mye greiere å leie et minilager. 123 Minilager har rimelige minilagre som er døgnåpne, sikre og rimelige. Dermed slipper du flytte alle møblene og flyttegodset ditt er sikkert og rimelig oppbevart.

Er du usikker på om 123 Minilager har et ledig lager der du bor? Sjekk denne siden for å finne en avdeling nær deg.