Ledig vikarstillinger hos vikarbyråer

vikarstillinger

Ledige stillinger som vikar.

Det første du må gjøre er å få en oversikt over hvilke vikarbyråer og bemanningsselskap som holder til der du bor. Et vikarbyrå er å betrakte som en arbeidsgiver slik at man bør forberede seg på samme måte som til et jobbintervju og ha Curriculum Vitae samt kopier av vitnemål og attester klare før man begynner å lete etter vikariater, vikarjobber og vikarstillinger.

Du bør også være forberedt på å ta flere typer personlighetstester hos vikarbyrået, særlig bruker vikarbyråene å benytte ulike ferdighetstester i sine personlighetstester.

I tillegg til lokale avdelinger av vikarbyråene og bemanningsselskapene finnes det en rekke vikarbyrå med kjedesamarbeid. Disse vikarbyråerene har nettsider der man kan legge inn din CV og jobbønsker. Dette vil gjøre det lettere å finne ledige vikariat, vikarjobber og vikarstillinger.

Her er det viktig å bruke mobiltelefon og en aktiv epost i personalia. Husk å bruke en seriøs epostadresse og mobilsvarer. Les flere tips om hvordan du får vikarstillinger nedover på denne siden!

Hvordan få vikariater og vikarjobber hos vikarbyråene

For å få ledige vikarjobber og vikarstillinger hos et eller flere vikarbyråer eller bemanningsselskap må du ha forberedt din Curriculum Vitae for å gjøre den så komplett som mulig. Her gjelder det å få med seg absolutt alt av arbeidserfaring, deltidsjobber, utdanning, skoler, kurs, nettkurs og sertifikater. Vikarbyråene ønsker mest mulig informasjon om faglig bakgrunn.

Prøv å være så godt forberedt som mulig før du kontakter vikarbyråene. Å få en vikarjobb gjennom et vikarbyrå kan være en fin måte å få seg en fot innenfor hos en bedrift som kan føre til en fast stilling eller andre interessante vikaroppdrag, vikarstillinger og vikarjobber.

Du bør også registrere din CV hos så mange vikarbyråer som mulig, dette vil selvsagt øke sjansene dine. Hvilke vikarbyråer som finnes kan du sjekke i vår oversikt over relevante linker. Husk at mange vikarbyråer leverer vikartjenester til hele landet så få med deg alle.

Vikarbyråer og andre selskap som driver med bemanning belønner ivrige folk. Her lønner deg seg med andre ord å være masete. Ring gjerne din kontaktperson en gang pr. uke. Sjekk hvilke ledige stillinger vikarbyråene har her: Stillingsbasen.no, Finnstilling.com og Finnstillinger.com. For en oversikt over hvilke vikarbyråer som finnes kan du sjekke vår oversikt over lenker på internett.

Hvordan finne andre ledige vikarstillinger hos bemanningsselskap

Vikarbyråer her nesten til enhver tid ledige vikarjobber, vikarstillinger, ledige vikariat og søker hele tiden etter vikarer. Men rekrutteringsselskap og bemmaningsselskap annonserer ikke alltid disse ledige stillingene i stillingsannonser, jobbutlysninger og jobbannonser.

Det beste du kan gjøre er derfor å jobbe med din CV og legge den inn hos så mange vikarbyråer og hodejegere som mulig. Du finner en god oversikt over slike selskap og jobbtjenester i vår oversikt over linker. Her finner du også oversikter over ledige vikarjobber.

En bra plass å starte er finnstilling.com. Se også vår side med tips om hvordan du finner andre ledige arbeidsplasser og får deg annet ledig arbeid.

Tips: møt opp hos vikarbyråene

Vikarbyråene og bemenningsselskapene har ikke alltid tid til å varsle vikarer om vikariater, ledige vikarjobber, vikarstillinger og ekstrastillinger. Mange ganger trenger de vikarer på kort varsel.

I tillegg til å ringe vikarbyrået jevnlig bør du møte opp med jevne mellomrom, kanskje hver 14. dag eller en gang i måneden.

Gjør du det, vil du være den første personen vikarselskapet tenker på når de får inn en ny stilling som må fylles opp på kort varsel. Gjør du dette er du omentrent garantert en vikarjobb.