Ledige deltidsstillinger

deltidsjobber

Ledige deltidsstillinger.

Om det ikke er tilgjengelige fulltids stillinger, heltids stillinger, ledige stillinger hos hodejegere, ledige vikarstillinger eller annet ledig arbeid bør du prøve å finne ledige deltidsjobber. Ledige deltidsstillinger, sommerjobber, sesongjobber og ledige deltidsjobber annonseres ikke alltid via jobbannonser eller stillingsannonser. Deltidsarbeid, deltidsjobber og deltidsstillinger kan du få på andre måter.

Stillinger på deltid og jobber på deltid kan du også få via venner, slekt, naboer, tidligere kollegaer eller andre bekjentskap. Faktisk er det i stor grad på denne måten de fleste får stillinger på deltid, jobber på deltid og arbeid i sommerjobber eller som sommervikarer.

Ledige sommerjobber er stort sett det samme som et ledig vikariat eller annet ledig arbeid. Din deltidsstilling, sommerjobb eller deltidsjobb kan bli permanent om du gjør en god nok jobb.

Vi viser deg hvordan du finner deltidsjobber, hvordan du søker deltidsstillinger eller sesongjobber og hvordan du får jobben. Vi har også tips og info om det å jobbe deltid.

Hvordan finne ledige deltidsstillinger og deltidsjobber

Mange deltidsjobber og deltidsstillinger annonseres ikke i stillingsannonser og jobbannonser. Likevel er det hele tiden flere ledige deltidsstillinger, ledige ekstrajobber og ledige deltidsjobber. Her får du tips om hvordan du får ledige jobber og stillinger på deltid.

Du vil finne ledige sommerjobber, deltidsstillinger, vaktjobber og turnusjobber ved å kontakte bedriftene, selv om de ikke har annonsert stillingene. Dette kan du gjøre ved å lage et markedsbrev, eller en åpen jobbsøknad og sende en CV.

Her kan du gå for å få mer tips om det å finne ledige stillinger. Se også vår side om å finne ledig arbeid. Om du ønsker arbeide deltid eller jobbe deltid er en fin plass å starte søket Finnstilling.com eller Finnstillinger.com. Her finner du de siste jobbannonsene for flere skiftstillinger, deltidsstillinger og deltidsjobber.

Du kan også finne deltidsjobber, deltidsstillinger og skiftjobber hos vikarbyråer og bemanningsselskap. Til og med hodejegere og headhuntere har ledige vikariater.

Hvordan få deltidsjobber, deltidsarbeid og deltidsstillinger

Ledige deltidsjobber, ledige ekstrastillinger, ledige skiftjobber og ledige deltidsstillinger og andre ledige arbeidsplasser kan du bare få ved å finne dem og søke på dem. Men ikke alle deltidsstillinger, deltidsjobber, vaktstillinger, turnusstillinger eller andre ledige arbeidsplasser trenger du å skrive en jobbsøknad for.

For enkelte stillinger deltid og jobber deltid trenger du kun en Curriculum Vitae, men det kan likevel være smart å lage en åpen jobbsøknad.

Mer tips og informasjon om sesongjobber, sommerstillinger, deltidsstillinger og deltidsjobber får du også på finnstilling.com.

Tips: hvordan jobbe deltid med en stilling på deltid

Enkelte deltidsjobber og deltidsstillinger kan være vanskelige å tilpasse seg. For å få deltidsarbeid, en deltidsstilling eller deltidsjobb må du kanskje gå vaktordninger, ha jobbrokkeringer eller turnusordninger.

Uansett hvilket jobbsystem din arbedsplass bruker er punktlighet viktig. Arbeidsgiver har sikkert forståelse for ubehagelig arbeidstid men ikke for å komme for sent – så vær punktlig.

Skal du ha en stilling på deltid, må du være fleksibel. Å jobbe deltid kan nemlig være slitsomt på døgnrytmen. Her hjelper det å ha fritidsaktiviteter som kan gi hverdagen noen faste punkt.