Spar penger med refinansiering

refinansiering

Spar med refinansiering.

Det er mye man kan spare penger på når man er arbeidsledig eller ikke arbeidsledig for den saks skyld. Man kan spare penger på å bytte strømleverandør, teleselskap og bruke mindre penger på unødvendige ting. Men det er et smart sparetips mange ikke er klar over: refinansiering.

Refinansiering er når man samler ulike lån til ett lån for å få en lavere rente. Man kan også refinansiere kredittkort. Prinsippet er det samm: man får en bedre rente om man samler all gjeld på samme plass. Man betaler også mye mindre i gebyrer, og i tillegg får man bedre oversikt med privatøkonomien sin.

De pengene man sparer på refinansiering kan man bruke på andre ting som f.eks. oppussing, ferie eller kanskje nedbetaling av lån.

Men hvordan refinansierer man?

Å refinansiere lån eller kredittkort er faktisk kjempeenkelt. Det tar bare noen minutter. Det koster heller ingenting å refinansiere, men begynner å spare penger med en gang. CompareKing.no er et ledende selskap innen refinansiering og gjør jobben for deg helt gratis. Det beste av alt er faktisk at bankene konkurrerer om å gi deg best mulig rente når man bruker selskap som dette. Les mer om refinansiering av gjeld og kredittkort på denne siden.

Refinansiering uten sikkerhet vil si at du samler lån og kredittkortgjeld under ett lån med lavere rente. Med refinansiering av gjeld så kan du enkelt spare mye penger. Da kan spare flere tusen kroner hver måned. I tillegg så får du samlet all gjelden din på samme faktura.