Fonter for jobbsøknad og CV

gratis fonter

Last ned gratis fonter.

Oppsett og layout er en viktig del av jobbsøkerprosessen. Det vitner om at man er opptatt av detaljer og ivrer etter å få stillingen det søkes på. En jobbsøknad bør inneholde flere bestemte ting, jobbsøknaden bør også følge et standard jobbsøknad oppsett.

Sammen med jobbsøknaden legger man også ved en CV. Den skal inneholde bestemte ting , enkelte i kronologisk rekkefølge. Også CVen følger en bestemt CV mal.

Utover dette kan man gjøre mindre tilpasninger for å få søknad og CV til å stå ut fra mengden slik at man får bedre muligheter til å bli innkalt til et jobbintervju. En vanlig metode er å bruke farget papir, en annen metode er å bruke andre fonter (skrifttyper) for å gjøre jobbsøknad og CV mer interessante.

Nettsiden FontDaddy.com har titusenvis av gratis fonter du kan bruke for å krydre både søknad og CV. De vanligste skrifttypene er Helvetica og Times New Roman. Det anbefales derfor å bruke varianter av disse fontene.

Helvetica er av typen sans fonter. Klikk her for å se gratis sans fonter. Times New Roman er en serif font. Klikk her for å se gratis serif fonter.

Husk at man ikke skal improvisere for mye slik at søknad og CV ser for annerledes ut, og at det ikke er alle stillinger denne metoden passer til.