Slik finner du ledig arbeid

Finn ledig arbeid.

Finn ledig arbeid.

Mange arbeidsgivere, vikarbyråer, bemanningsselskap og hodejegere har ledig arbeid og ledige arbeidsplasser. Når du er arbeidsledig gjelder det å være aktiv.

Du må finne arbeidsannonser med ledige arbeidsplasser og ledig arbeid for å få en ledig arbeidsplass.

Etter du har funnet ledig arbeid, ledige stillinger, ledige vikarjobber eller deltidsjobber bør du lage en Curriculim Vitae, eller CV.

Du bør også forberede deg på jobbintervju spørsmål og personlighetstester. Men hvor og hvordan finner man ledig arbeid? Vi viser deg hvordan!

Hvordan finne ledig arbeid på arbeidsplasser?

Ønsker du arbeid og søker etter ledig arbeid eller en ledig arbeidsplass må du se hvor du finner stillingsannonser. Aviser, lokalaviser, internett, apper og mange andre plasser har oversikter over ledige arbeidsplasser, ledige ekstrajobber og ledige ekstrastillinger.

Gå også igjennom hvordan du kan finne en ledig stilling på internett, søk hos bemanningsbedrifter og vikarbyråer etter ledige vikarjobber, vikarstillinger, deltidsjobber og sommerjobber. Se også etter ledig arbeid hos hodejegere og headhuntere.

Du finner en oversikt over linker til dette på vår side med pekere her. Her har du en nettside som alltid har de ferskeste stillingene: finnstilling.com.

Hvordan få ledige arbeidsplasser og ledig arbeid

Gjør en god jobb i å finne de ledige arbeidsplassene du vil søke på. Halve jobben ligger i forberedelser her så bruk god tid på dette. Når du har søkt og funnet ledig arbeid skal du sikre deg at den ledige arbeidsplassen går til deg. En jobbsøknad og CV er første steget får å få ledig arbeid.

I mange tilfeller kan det være smart å møte opp på arbeidsplassen hvor de har ledig arbeid og ha med deg en åpen jobbsøknad og en Curriculum Vitae.

I tillegg bør du forberede deg på ett eller flere arbeidsintervju og muligens også en eller annen personlighetstest for å få ledig arbeid. På disse sidene får du tips om alt dette. Annonser for arbeid, arbeid ledig, ledig arbeidsplass, ledige arbeidsplasser og arbeidsannonser får du på finnstilling.com, på Finnstillinger.com, i stillingsannonser eller i vår oversikt over lenker.

Tips: få hjelp fra venner, slekt, naboer og kjente

Du kan finne ledige arbeidsplasser og få ledig arbeid med å spørre bedrifter direkte. Spør i aktuelle bedrifter om de har ledig arbeid. Om de har ledige arbeidsplasser vil du få informasjon om hvem du kan ta kontakt med.

Du bør engasjere hele ditt nettverk i å hjelpe deg, deg gjør din jobb lettere. Spør venner og kjente om de vet om ledige arbeidsplasser der de jobber eller har hørt om andre.

Inkludér også naboene i din jobbjakt om det er naturlig. Om du ikke har noe forhold til naboene og er arbeidsledig kan dette være en glimrende mulighet til å slå to fluer i en smekk.

Å bruke fjern og nær slekt kan også være en grei måte å få tips om ledig arbeid. Engasjer hele slekten i din jobbsøking og du vil sikkert få en jobb tidligere enn om du hadde gjort alt selv. Alle typer bekjentskaper kan være veldig viktig når du søker etter ledig arbeid.